Előadás

Hogyan tudod megtartani Újévi fogadalmaidat? – Veled is előfordult már, hogy kis idő elteltével már nem is emlékszel a fogadalmaidra?

Adj esélyt magadnak, és legyen most 2023-ban ez másképpen! Hogy tudod fogadalmaidat több, mint három hétig megtartani? Hogyan tudod kitűzött célodat valóban elérni? Nagyon érdekes online előadással készülök Neked segítséget nyújtani ebben a témában. A siker egyik alapja a tudás!

Gyere, csináljuk most együtt!

Vezetett, hangulatjavító meditáció

Falevelek – Elengedés, elfogadás

Különbözö hangulataid, élethelyzeted elfogadása nehéz lehet. Ez a meditáció emeli a hangulatodat, amikor enyhén depresszív, önmagad nehezen elfogadó, szomorúbb fázisodban vagy. A meditáció segít továbbá azokban a helyzetekben, amikor igazán reménytelennek, letörtnek érzed magad. Ez a meditációm az elengedés és elfogadás erejével ajándékoz meg Téged. Feltöltődsz és pozitiv hozzáállással nézel majd napjaid elé.

Vezetett, erőt adó meditáció

KristályházikóLegyen rend a gondolataidban, aztán rend lesz az életedben.

Kész vagy arra, hogy új lendülettel kezdj valamit el az életedben? Rég nem vetted figyelembe saját igényeidet, szükségleteidet? A Te különleges kristályházikódban segítelek ahhoz, hogy visszatalálj valódi önmagadhoz. Harmóniát, elégedettséget és egyensúlyt fogsz érezni magadban, miután a meditációt befejezted.

Vezetett, teljesség, egészség érzését nyújtó meditáció

Önszeretet – Úgy vagy jó, ahogy vagy! Fogadd el magad, aztán szárnyalj!

Ez a meditáció segít Neked abban, hogy feldolgozd mindazt, ami a múltban történt Veled. Miután feldolgoztad a Téged blokkoló negatív élményeidet, képes leszel arra, hogy igazán magad mögött hagyd ezeket. A meditáció végén megújult erővel és pozitív gondolatokkal nézel a jövőd felé. Képes leszel majd újra szárnyalni.