Rólam mondták

Számomra nagyon fontosak a visszajelzések. Íme néhány referencia, ügyfeleim véleménye.

Amikor Ildivel elkezdtük a közös munkát, akkor úgy gondoltam, hogy a világ összeomlott körülöttem és nagyon rosszak voltak a mindennapjaim. Ekkor fordultam hozzá. A strukturált napokkal, amiket együtt beszéltünk meg, újra motivált lettem. A céljaim lépésről lépésre közelebb vannak hozzám. Végtelenül kedves velem mindig, teljes lényéből 110%-ot odaadó emberként fogja a kezem és együtt megyünk az úton. Ildi segített nekem abban, hogyan gyakoroljam tudatosan is elhagyni a komfortzónámat. Ettől azóta is felszabadultabb vagyok és már másképpen élem meg azokat a helyzeteket, amit az élet hirtelen „dob“. Környezetem pozitív visszajelzéseit is nagyon élvezem.

Ha segítség kell az életed bármely területén Ildiben biztos megtalálod a megfelelő személyt. Szívből ajánlom mindenkinek.

Sinkovics Eszter

Ildikóval pár hónapja dolgozom együtt heti rendszerességgel. Egy mesekönyv álmával indultak a beszélgetéseink, és ebből az álmomból már valóság lett! Olyannyira, hogy lassan nem is egy könyvről van már szó. Hihetetlen jó hangulatban telnek a megbeszéléseink.

Tele van energiával, ötletekkel és mérhetetlen odafigyeléssel támogat. Sosem erőltet semmit, nem akar megváltoztatni, csak felszínre hozni a bennem szunnyadó képességeimet. Lendületet, erőt és hitet adott végig, amig rá nem találtam a sajátoméra.

Nemcsak, egy álom vált valóra, hanem én is változtam közben. Sokkal szervezettebb lettem, és már nemcsak álmodozom, hanem egyre magabiztosabban haladok céljaim felé.Neked is van egy álmod? Akkor álmodjátok valóra együtt!

Tóth Anita

Jómagam Ildikó személyében találtam meg a nekem megfelelő segítő személyt. Közel egy éve dolgozunk együtt kisebb-nagyobb megszakításokkal úgy, ahogy nekem jó. Van, amikor több idő kell egy bizonyos dolog feldolgozásához és ezt Ildikó teljesen tiszteletben tartja. Türelmes, empatikus, megoldásorientált. Közös munkánkat jellemzi a személyem teljes elfogadása. Ildikónak nincsenek felém támasztott elvárásai.
Együttműködésünkben kizárólag velem egyeztetett, habitusomnak megfelelő megoldások születnek a különböző élethelyzeteimre. A saját megoldásaim – az én egyedi problémáimra – amelyek számomra a legtökéletesebbek. Merj, lépj, változz, mert változni jó! Ildikó bátorít és lendületet ad. Szívből ajánlom őt mindenkinek, aki változni, változtatni szeretne jelenlegi életén.

Nagy Boglárka

Zoli

Amikor elkezdtünk Ildikóval dolgozni, épp párt kerestem. Nem volt még kialakult képem az ideális párom belső tulajdonságairól, ezért kicsit elveszettnek éreztem magam a társkeresésben. Szerencsére ekkor találtam rá Ildikóra, aki nagyszerű meglátásaival sokat segített nekem. Mivel ő elfogulatlanul látott engem, sokkal jobban meg tudta ítélni a helyzetemet, mint én. Segített rendezni az elképzeléseimet, így közelebb kerültünk a megfelelő partner képéhez. A jóhangulatú beszélgetéseink által mélyebb önismeretre tettem szert. Azt gondolom, hogy az ő coachingolása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ma már boldog párkapcsolatban élek. Úgy érzem, a legtöbb embernek bizonyos élethelyzetekben szüksége van egy olyan kiváló coach-ra, mint Ildikó, aki a nehéz élethelyzeteken átsegíti. Véleményem szerint, Ildikó pszichológiai tudása és kommunikációja nagyon sok ember problémáinak megoldásában segíthet.

Zoli

Zsolt

Az életem egy szakaszában olyan helyzetbe kerültem, ami teljesen „padlóra” küldött. Elveszettnek és jelentéktelennek éreztem magam. Első konzultációnkra életúntan, szomorúan és reménytvesztve érkeztem. Már alig hittem valamiben, de tudtam azt, hogy a helyzetemen változtatnom kell. Már az első találkozás után jelentős különbséget éreztem magamon. Más emberként távoztam az ülésünkről és el kezdtem mindazt napi szinten gyakorolni, tenni amit megbeszéltünk. Ildikóval sikerült egy régen meglévő problémámat véglegesen megoldani. Munkánk során Ildikó segített abban is, hogy jobban megismerjem önmagam. Ez főként abban segített, hogy pontosabban tudjam hogy kit és miért keresek igazán. Nekem fontos volt, hogy felhozzam a válaszaimat a „felszínre“. Ildikó segített rávezetni, hogy problémáim valódi okait feltárjuk és azt megoldjam. A terápia során olyan kedvesnek, elfogadónak, barátságosnak és segítőkésznek éreztem, mintha 1000 éve ismernénk már egymást. Ha úgy érzed elérkezett az idő, hogy életeden változtass, akkor ne félj lépni! Ildikó garantáltan segít abban, hogy az általad kinézett úton haladj.

Petri Zsolt

Kati

Ildi segítségével új lehetőségem nyílt egy pár éve dédelgetett vágyam beteljesüléséhez. A vele folytatott coaching ülések alatt egyre inkább körvonalazódtak a különböző lehetőségeim célom megvalósítása végett. Biztatására sikerült elhagynom a nagyon kényelmes kis komfort zónámat. Nagy levegőt véve ugrottam át saját árnyékomat. Bátrabbá és magabiztosabbá tett az élmény, amit együtt dolgoztunk ki. Most már merészen, dinamikusan és motiváltan tartok célom és vágyam elérése felé. Ildi nagy szeretettel, rámfigyeléssel, ötletességgel, lendületességgel segít önmagam kiteljesedésében, terveim megvalósításában. Napjaim és heteim sokkal struktúráltabbak lettek. Magam által vállalt és nekem megfelelő tempóban haladunk a tervemmel kapcsolatos feladataim elvégzését illetően. A rendszeres nyelvtanulás és mozgás jelentőssége ugyanúgy fókuszba került, mint az egészségesebb-tudatosabb életvitel fejlesztése. Jó érzés így összeszedetten, sokat fejlődve, sikerélményekkel gazdagodva haladni előre. Ne félj változtatni, változni! Éld meg Te is vágyaidat! Ildit szívből ajánlom egy nagyon magas minőségű, közös munkához.

Egri Katalin

Jó volt a jelen problémáit Ildikóval megbeszélni. Összeszedettebb, energikusabb és vidámabb vagyok. Úgy érzem minden problémát meg tudok oldani. Ajánlom mindenkinek, aki nem a múlton szeretne rágódni, hanem a jelenben élni és a jövőt tervezni! 

Szvatkó Zsuzsi