ildicoaching

Bemutatkozás
Életem a védjegyem

Pszichológusként és képzett virtuális coachként hivatásom elsődleges céljának tekintem, hogy a hozzám forduló személyek közös munkánk eredményeként önmagukhoz képest a lehető legjobban, legelégedettebben érezzék magukat. Értem ezt úgy, hogy mind lelki/érzelmi, mind szellemi, mind pedig testi szinten elérjék a klienseim azt, amire képesek, azt amire vágynak. Amikor egységben, egészségben és egyezségben vagy önmagaddal akkor garantáltan meg tudod valósítani céljaidat. Ennek egyik alapja azonban a mély önismeret. Hogyan is tudnád, hogy mit szeretnél, ha nem ismered önmagad?

Célom, hogy ügyfeleim megtanulják azt is, hogy amikor az idő elérkezett a váltáshoz/változáshoz, legyenek képesek a régit – ami már nem szolgálja az életüket, sőt igazából senkiét sem -szeretettel letenni az élet oltárára, majd előre nézve tovább menni.

Fontosnak tartom, hogy azok a személyek akik igénybe veszik szolgáltatásaimat (mint életviteli coach, vagy mint pszichológus) észre vegyék azt, hogy egy-egy élethelyzet végében (legyen ez munkahely, személyes kapcsolatok, szeretett személy elvesztése), egy újabb történet lehetősége rejlik. Szeretném, hogy aki hozzám fordul megtapasztalja azt, hogy érdemes az ismeretlen helyzetbe új erőt gyűjtve, félelmeinkkel megbírkózva, komfortzónánkból kilépve, lendülettel belekezdeni. Érdemes megadni magunknak ezt az esélyt, mert ilyen módon az egyéni növekedés szinte garantált.

Én segítek Neked észrevenni azt, hogy eddigi élettapasztalataidat, hogyan tudod önmagad hasznára fordítani. Segítek meglátni, hogy az elátkozott helyzetek, történetek, hogyan változnak/vál(hat)nak áldottá számodra. Nehezen képzeled ezt el? Ne kételkedj! Én tudom, hogy ez megvalósítható. Nem csak a tanult ismereteim győznek meg erről, hanem tapasztalataim is ezt mutatják.

Tudom, hogy soha nem túl késő a változásra. Tudom, mert én is hasonlóan élek. Már huszonéves koromban megtapasztaltam az oly gyakran említett “más kultúrát”, más világot. Évekig éltem Amerikában és több mint 20 éve élek Németországban. Dolgoztam már pizzázóban, üzletben, kis cégnél, nagy cégnél, multinál, bankban, óvodában, iskolában. Rengeteg különböző típusú emberrel és nagyon sok szokatlan élethelyzettel találkoztam. Ezeknek a különféle helyzeteknek és kihívásoknak ma már köszönetet mondok, mert formáló hatásuk nélkül nem lennék ma az, aki vagyok.

Nagyon jól ismerem a külföldön való megmérettetés és bizonyítani akarás (magunknak, családunknak, barátainknak) érzését. Tudom, hogy milyen érzés az idegen nyelv (ahol éppen élsz) n-e-m anyanyelvű szintű ismerete. Tudom, hogy az esetleges kommunikációs nehézség amivel – emiatt a hiányosság miatt – szembesülnöd kell, napi szinten mennyire frusztráló. Jól emlékszem még a különböző kulturális, szokás, temperamentum és attitűdbeli különbségekre. Azt is tudom, hogy ez időnként igen nagy feszültséget okozott az új életeim kezdeti szakaszaiban. Számtalanszor szükség volt arra (és nem is volt nagyon más lehetőségem), hogy életem különböző szakaszaiban elhagyjam a komfortzónámat.

Ezért is bátorítalak Téged arra, hogy sajátítsd el tudatosan a komfortzónád elhagyásának képességét! Bíztatlak arra is, hogy fejleszd ezt a képességedet!

international experience

Nemzetközi tapasztalat

Ismerem a honvágy érzését és a beilleszkedési kihívásokat is és még számtalan olyan nehézséget, amit a külföldön lakás alkalmával tapasztalunk. Amit azt hiszem legjobban ismerek az az új kihívásokban, az új találkozásokban, az újrakezdésekben rejlő lehetőség

Ezért nagyon sok szeretettel várom a külföldön élő magyarokat is. Rendkívül értékes tapasztalataim vannak szinte minden olyan témát illetően, ami az életvitelszerűen való külföldi tartózkodást illeti.

Én hiszek az önmagadról elképzelhető legsikeresebb, legboldogabb, legelégedettebb, legegészebb, legteljesebb, legfantasztikusabb jövőbeli énedben. Tudom, hogy el fogod érni kitűzött céljaidat, ha megállapodásainkat megtartva, kitartóan együtt dolgozunk. Tudom, hogy sikerül majd aktiválnunk a Benned lévő képességeket.

Változtass!

Neked is üzenem, hogy soha nincs késő életünkben a kívánt változtatásra

Soha nem késő régóta őrizgetett vágyainkat megélni, önmagunkat megvalósítani. Soha nem késő elkezdeni valamit és soha nem túl késő befejezni valamit, vagy éppen valakivel a kapcsolatodat. Nincs az a helyzet, aminek a végére nem lehet pontot tenni a kérdőjelek és a felkiáltó jelek után.

Egy biztos. Van egy személy, aki garantáltan a legutolsó napodig veled marad. Önmagad. Ezért is meggyőződésem, hogy érdemes a lehető legjobb kapcsolatot kialakítani önmagaddal.

Üdvözöllek a fedélzeten!

Szeretettel és szeretetben folyik majd a közös munka velem. Feltételek nélkül fogadlak el úgy, ahogy és aki vagy. Szeretettel és szeretetben fogsz önmagad legjobb variációjává válni.

Kedvet kaptál? Kész vagy az életedbe befogadni az újat, a szokatlant? Akkor adj egy lehetőséget nekünk, hogy kipróbáljuk az együttműködést!

“Az ezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik.” (Lao-Ce)